31. maaliskuuta 2010

Raivokas täti syö kaikilta pään (Rv 9+5)


Nonni! Tulihan ne mielialaheilahtelutkin sitten. Haistattelin tänään paskat tuntemattomalle ihmiselle netissä, koska hänen mielipiteensä olivat äärimmäisen typeriä. Raskaus siis aiheuttaa Net Ragea. Vaikka olipa nuo oireet jo uumoiltavissa, mutta nyt ei ole epäilystäkään - pinna on kireällä, mutta toistaiseksi esim. kämppikset ovat kokolailla säästyneet tältä. Muutama viikko tosiaan meni jotenkin alakuloisissa ja epävarmassa olotilassa - nyt mieliala on ihan pop, vaikka ärsyynnyn kovin helposti.

Aikaisempiin postauksiin lisäyksinä seuraavaa:
Mitä ruokavalioon tulee, niin on kerrassaan mainiota sinänsä, että itselläni pahoinvointi ja mielihalut ohjaa aika paljon juuri terveelliseen ruokavalioon - kasvikset, hedelmät ja marjat on aivan herkkunamia. Marjoja tosin saa tietenkin nyt huonosti ja esim. ulkomaista pakastevattua saisin syödä vain hillona. Uusin intohimo on piimä! Ihanaa kun Pirkalta löytyy luomupiimää! En o popsinu muutamaan päivään kalsiumia, kun litra piimää päivässä riittänee ;D
Lisäksi pahoinvointi ajaa terveelliseen ulkoiluun <;D
Omituista on se, että kun normaaliruokavalioonikin on jo pidempään kuulunut esim. arominvahventeiden välttely, ja olen yleensä aika varovainen ruokien pilaantumisen suhteen; niin nyt oonkin jotenkin heittäytynyt vähän hälläväliä linjalle. Outoa. Viime viikolla oli useana päivänä ruokalistalla vähän epäilyttävää lihamureketta 1,5v. vanhalla natriumglutamaattikastikkeella (=kanttarellikastike) ja 3kk vanhalla muusilla (kuivaeineksistä menny parasta ennen päivät siis).

Vanhempieni reaktioista uutisiin:
Kuvittelin, että he olisivat vähän että "jaa.. lisää lastenlapsia..." Mutta kuulemma eritoten - yleensä ihan kaikkeen kylmän rauhallisesti suhtautuvaa - isääni oli jotakuinkin pitänyt pidätellä samantien syöksymästä vauvantarvikeliikkeisiin.
Olin laittanut sähköpostilla parillekymmenelle ihmiselle tuon ensimmäisen ultrakuvan yöllä, ja siten siis kertonut että "tällästä pukkais". Vanhemmillani ei ole nettiä, joten herättyäni ilmoitin asiasta tekstarilla lakoniseen tyyliin jotakuinkin näin "Onkohan Helenalla tai Nikellä tulostinta? Ne vois ehkä printata teille yhden kuvan. Niken (veljeni) ipanat ois sitten saamassa serkun." Vastaus oli "Helena on jo matkalla." Eli kummitätini oli samantien aamulla soittanut äidilleni, printannut kuvan ja lähtenyt ajamaan autolla n.50-100km matkaa vanhemmilleni :D

Pahoinvointi katosi pariksi päiväksi vain tullakseen kokopäiväisenä versiona takaisin. Vatsa- ja selkäsäryt väsyttää ja saa mut äkäiseksi. Vaikka oireet sinänsä ovat melko lieviä, alkaa tuntua tosi raskaalta, kun yhtenäkään päivänä ei ole terve ja hyvä olo. Eilen ei ollut hirveän huono olo, eikä vatsaa särkenyt - mutta sen sijaan päätä aika urakalla. Koska säryt on jokapäiväisiä, en halua syödä särkylääkkeitä.
No, tänään on ollut hyvä ja kaivattu välipäivä näistä.

Miks meidän lapsella on räpylät? (ks. kuva)
Ostin huuto.net:stä ensisängyn/kehdon mallia riippumatto! Täytyy vielä tarkastaa voiko toukka varmasti nukkua myös yöunensa alkuun tuossa. Luulisin toimivan mainiosti siihen asti kunnes oppii kääntyilemään yms. itsekseen ja otuksen pitää saada enempi liikkumavaraa uneksintaansa. Uskon, että tuollainen ratkaisu saattaa hyvinkin olla luonnollisempi ja terveellisempi pikkuvauvalle - saapi siellä tuhista sykkyrällä turvallisessa pesässä. Tuotetta mainostettiin mm. sillä että vatsavaivoja tulisi vähemmän, selkä on paremmassa asennossa kuin ihan lankkusuoralla alustalla ja että hengityksen mukaan kevyesti keinuvassa pedissä uni maittaa paremmin.
Kapine vaikuttaa tarpeeksi tukevalta ainakin alkuun, mutta on helposti siirreltävissä ja sen voi myös ottaa tarpeentullen reissuun näppärästi - menee kasaan ja on kevyt.
Vähän tässä ehkä ollaan etuajassa, mutta tarjous oli aika hyvä ja tuommoisia ei varmaan niin kovin usein liiku myynnissä käytettynä.

Harkitsen vakavahkosti ompelukoneen ostoa ja sitä, että alkaisin ommella itse vauvanvaatteita. Ehkä myös myyntiin, jos hommasta tulee jotain... Innoitus syntyi, kun löysin nettikaupan, mistä saa aivan mahtavia 70-luvun retrolastenvaatekankaita!

* * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti